DACHSER Finland European Logistics nimittää Niina Ilveskivi-Tuomalan vastaamaan myynnistä

DACHSERin Keravan toimipiste on vahvistanut toimintaansa nimittämällä Niina Ilveskivi-Tuomalan European Logistics -johtoryhmään. Ilveskivi-Tuomala aloitti Sales Manager European Logistic Finland -työtehtävässä 23.8.2021.

Niina Ilveskivi-Tuomala
Niina Ilveskivi-Tuomala

Ilveskivi-Tuomala siirtyy DACHSERille Suomen Postin kansainvälisen verkkokauppaliiketoiminnan asiakkuusjohtajan tehtävästä. Koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, Ilveskivi-Tuomalalla on takanaan yli kahdenkymmenen vuoden ura logistiikkasektorilla, josta hän on suuren osan työskennellyt Varovan, suomalaisen perheomisteisen huolintayhtiön, kirjoilla.

Niina tuo valtavasi toimialakokemusta meidän myyntitiimin vetovastuuseen. Hän omaa vahvan globaalin perspektiivin logistiikkatyöhön sekä kattavan ymmärryksen suomalaisten tuonti- ja vientiyritysten toiminnasta.

Tuomas Leimio, Managing Director DACHSER Finland European Logistics

"Niina tuo valtavasi toimialakokemusta meidän myyntitiimin vetovastuuseen. Hän on työskennellyt vuosia erilaisten ja erikokoisten asiakkaiden kanssa, hän omaa vahvan globaalin perspektiivin logistiikkatyöhön sekä kattavan ymmärryksen suomalaisten tuonti- ja vientiyritysten toiminnasta. Olen vakuuttunut, että hän tuo tulevaisuudessa suurta lisäarvoa sekä DACHSERille että asiakkaillemme", toteaa Tuomas Leimio, Managing Director DACHSER Finland European Logistics.

Monipuolinen logistiikan osaaminen

Uransa aikana Ilveskivi-Tuomala on kerryttänyt kokemusta ja osaamista erilaisista kansainvälisen logistiikan, toimitusketjun hallinnan, kansainvälisen verkkokauppalogistiikan, myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämistyön tehtävistä. Päätös nimittää Niina myynnin vetovastuuseen on osa positiivista kehitystä, jonka DACHSER Finland European Logistics on viime vuosina läpi käynyt.

Odotan erittäin innolla uusia työhaasteita DACHSERilla. Kyseessä on laadukas saksalainen yritysbrändi ja tässä työtehtävässä pääsen yhdessä tiimini kanssa keskittymään sekä asiakkuuksien kehittämiseen että yleisesti ottaen liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Niina Ilveskivi-Tuomala, Sales Manager DACHSER Finland European Logistics

"Odotan erittäin innolla uusia työhaasteita DACHSERilla. Kyseessä on laadukas saksalainen yritysbrändi ja tässä työtehtävässä pääsen yhdessä tiimini kanssa keskittymään sekä asiakkuuksien kehittämiseen että yleisesti ottaen liiketoiminnan kasvattamiseen ja kehittämiseen. Uskon, että laaja-alainen ja monipuolinen kansainvälisen logistiikan osaamiseni, vahva asiakasymmärrys sekä innostava tapa myynnin johtamisessa tarjoavat uuteen tehtävääni oivat lähtökohdat", sanoo Ilveskivi-Tuomala.

Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic
return true; } return false; }