DACHSER Finland osallistuu Deutsch-Finnisches Businessforum -tapahtumaan

Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin marraskuussa Hampurissa järjestämän tapahtuman teemana on digitalisaatio ja kestävä kehitys. Tilaisuudessa on puhumassa myös DACHSERin Chief Development Officer Stefan Hohm.

Stefan Hohm, Chief Development Officer, DACHSER, on yksi tapahtuman puhujista.

Saksalais-Suomalainen kauppakamari järjestää ”Deutsch-Finnisches Businessforum 2022: Twin transition" -tapahtuman 2. – 3.11.2022 Hampurissa, Saksassa. Tämän vuotisen asiantuntijatilaisuuden aiheena on digitalisaatio ja kestävä kehitys.

Teollisen kehityksen suurvalta Euroopassa on Saksa, jolla on kuitenkin yhteiskunnan ja liike-elämän digitalisoitumisessa suuria haasteita. Suomi taas on markkinaltaan pieni, mutta Euroopan toiseksi digitaalisin valtio ja YK:n Sustainable Development Rankingin mukaan maailman johtava maa kestävän kehityksen näkökulmasta. Saksan ja Suomen yhteistyölle ”Twin transition” -aiheen ympärillä on siis erinomaiset edellytykset ja kauppakamarin tapahtumassa etsitään tästä johtuen yhdessä osallistujen kanssa juuri digitaalisia ratkaisuja kestävälle tulevaisuudelle.

Stefan Hohm puhujana tapahtumassa

Keynote- ja innovaatiopuheenvuoroja on tilaisuudessa tarjolla monipuoliselta kirjolta yksityisen sektorin, julkishallinon sekä tutkimusalan edustajia. Tapahtumassa kuullaan myös DACHSERin Chief Development Officer Stefan Hohmin ajatuksia digitalisaatiosta ja kestävästä kehityksestä osana globaalin logistiikkayrityksen arkea.

Tapahtumapaikkana toimivat Handelskammer Hamburg sekä Penthouse Elb-Panorama. Ilmoittautumiset tapahtumaan viimeistään 25.10. mennessä.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic