DACHSER Norway laajenee Kristiansandiin

DACHSER Norway laajenee Kristiansandiin saadakseen uusia markkina-alueita Norjan etelä- ja länsiosissa. Uuden myyntikonttorin myötä DACHSER vahvistaa verkostoaan sekä Pohjoismaissa että Euroopassa.

DACHSER Norway laajenee Etelä-Norjaan.
DACHSER Norway laajenee Etelä-Norjaan.

Logistiikkamarkkinoilla on kova kilpailu, ja nykyinen kapasiteetin puute luo haastavat markkinaolosuhteet. Palvellakseen asiakkaita Norjassa laajemmin DACHSER Norway perustaa nyt myyntiosaston Kristiansandiin vahvistaakseen organisaation verkostoa ja jatkaakseen sen kasvua.

DACHSER Norwaylla on tähän mennessä ollut yksi konttori, joka sijaitsee Vinterbrossa Oslon laitamilla. Uuden paikallisen Kristiansandin myyntikonttorin ansiosta logistiikkapalvelujen tarjoaja on kuitenkin valmis palvelemaan entistä enemmän asiakkaita.

Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tuoda palveluitamme Norjassa laajemmalle alueelle ja voidessamme palvella entistä useampia asiakkaita. Tätä olemme odottaneet innolla.

Armend Krasniqi, General Manager, European Logistics Vinterbro

Uuden myyntikonttorin myötä DACHSER Norway pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä helpomman pääsyn Eurooppaan tarjoamalla räätälöityjä tuonti- ja vientipalveluja Kristiansandiin, Stavangeriin ja Haugesundiin.

Kristiansandin alue on tärkeä logistiikan solmukohta Norjassa, ja se on muun muassa E18:n ja E39:n pääte- ja lähtöpaikka Norjassa. Kristiansandin satama on Norjan tärkein eteläinen liikenteen solmukohta, ja logistiikkatoimittaja pystyy nyt lyhentämään merkittävästi Kristiansandin, Stavangerin ja Haugesundin asiakkaidensa toimitusaikoja Eurooppaan.

"Pidämme Kristiansandia tärkeänä logistiikkakeskuksena, josta on hyvät lauttayhteydet muualle Eurooppaan, ja Etelä-Norjan uusi toimisto lyhentää toimitusaikoja jopa vuorokaudella sekä tuonnissa että viennissä", Armend jatkaa.

Lisää toimistotilaa Vinterbroon

Yritys on onnistunut säilyttämään laatunsa ja hyvän tuottavuuden huolimatta pandemian aiheuttamista merkittävistä haasteista. Säilyttäen vakaan kurssinsa matkalla kohti tavoitettaan vahvistaa asemaansa Norjan markkinoilla, organisaatio on kehittynyt viime vuosina positiivisesti.

"Keskitymme edelleen kehittämään ja vahvistamaan ainutlaatuista yhteislähetysten verkostoa, joka meillä on muualla Euroopassa. Näemme, että tarjoamillamme palveluilla on kysyntää useissa Norjan kaupungeissa, joten nyt on meille luonteva aika laajentua Kristiansandin alueelle. Asetamme sen toteuttamiselle korkeat vaatimukset, ja laajennamme sen mukaan, mikä kapasiteettimme on. Siten olemme aina varmoja siitä, että säilytämme laatumme", Armend päättää.

Laadun varmistamiseksi kasvun aikana logistiikkatoimittaja on myös päättänyt laajentaa jo olemassa olevaa Vinterbron toimistotilaa yli 200 neliömetrillä. Jatkossa on tärkeää saada lisää tilaa tukitoiminnoille, jotka voivat tukea Kristiansandin toimistoa yhteisenä palvelukeskuksena.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic