DACHSER laajentaa lentorahtipalveluitaan Singaporen ja Frankfurtin välillä

DACHSER Singapore on laajentanut palveluvalikoimaansa Singaporen ja Frankfurtin välisellä reitillä päivittäisellä lentorahtipalvelulla. Asiakkaat saavat taatun kapasiteetin, 72 tunnin kuljetusajan ja pääsyn Frankfurtista logistiikkapalvelujen toimittajan tiheään Euroopan kuljetusverkostoon.

DACHSER Singapore on laajentanut palveluvalikoimaansa Singaporen ja Frankfurtin välisellä reitillä päivittäisellä lentorahtipalvelulla.

Singaporen lentokenttä on yksi Aasian suurimmista lentokentistä ja tärkeä solmukohta Eurooppaan. Frankfurtin yhdyskäytävän kautta Eurooppaan saapuvat lähetykset siirretään DACHSERin kattavaan eurooppalaiseen maantiekuljetusverkostoon ja jaetaan saumattomasti kohteisiin Euroopassa. Lyhyin väliajoin tapahtuvat toimitukset mahdollistavat tavaroiden nopean ja luotettavan kuljetuksen. eLogistics-verkkoalusta tiedottaa asiakkaille kaikista toimitusketjun prosesseista ja tarjoaa reaaliaikaista tietoa lähetysten seurantaan.

Kestävä vaihtoehto saatavilla kasvihuonekaasupäästöjen vähentämiseen

Lentorahtiasiakkaat voivat valita varauksen yhteydessä ”kestävän polttoaineen” lisävaihtoehdon. Palvelu tarjotaan lisämaksusta kaikilla reiteillä maailmanlaajuisesti. Käyttämällä uusiutuvan lentopolttoaineen (SAF) seosta lentorahtikuljetuksia voidaan tehdä 30 prosenttia pienemmillä kasvihuonekaasupäästöillä. Sen osoittamiseksi, että polttoaine on ostettu ja että kasvihuonekaasupäästöjen väheneminen pienentää hiilijalanjälkeä, asiakas saa pyynnöstä päästöraportin ja seuraavana vuonna todistuksen, josta käyvät ilmi säästetyt päästöt, käytetyn uusiutuvan lentopolttoaineen määrä litroina, kulutusvuosi ja tarkka uusiutuvan lentopolttoaineen raaka-ainepohja.

Olipa kyse tuonnista, viennistä tai toimitusketjun prosessien optimoinnista, DACHSERin verkosto takaa sujuvat prosessit ja oikea-aikaiset toimitukset kaikenkokoisille yrityksille. Lentorahtikuljetuksissa DACHSER tarjoaa asiakkailleen parhaan mahdollisen luotettavuuden tarkasti määriteltyjen prosessien sekä luotettavien kuljetusaikojen ja kapasiteetin ansiosta.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic