Vuoden toinen uutiskirjeemme on ilmestynyt

Pysy ajan tasalla DACHSER Finlandin uutisista ja rekisteröidy nyt uutiskirjeen tilaajaksi.

Vuoden toinen uutiskirjeemme on ilmestynyt

Olemme saavuttaneet sen vuodenajan, jolloin taivas on entistä sinisempi ja ruoho vihreämpää. Tämä tarkoittaa kahta asiaa: kesä on saapunut ja tämän myötä myös vuoden toinen uutiskirjeemme!

Vahva logistiikkaosaaminen, luotettavuus ja palvelujen laatu loivat perustan DACHSERin viime vuoden menestykselle. ”Olemme nousemassa uudelle sarjatasolle”, totesi DACHSERin CEO Burkhard Eling yhtiön vuotuisessa lehdistötilaisuudessa Münchenissä. Yrityksemme raportoi 8,1 miljardin euron (+14,9 prosenttia) liikevaihdon tilikaudelta 2022 ja suunnittelee yli 300 miljoonan euron investointeja.

Laajennamme toimintaamme myös Suomessa. Yrityksemme on allekirjoittanut aiesopimuksen lentoasemayhtiö Finavian kanssa uuden logistiikkakeskuksen avaamisesta Pirkkalaan. Uusi toimipiste tulee sijaitsemaan Tampere-Pirkkalan lentoasemalla ja sen toiminnan odotetaan alkavan kesällä 2024.

Löydät uutiskirjeestämme muutamia valittuja juttuja logistiikan ja huolinnan maailmasta. Toivomme, että nautit lukemastasi ja muistathan, että viimeisimmät uutisemme löytyvät aina verkkosivuiltamme. Hyvää kesää!

Tilaa uutiskirjeemme

Voit rekisteröityä uutiskirjeemme tilaajaksi tästä.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic