Ensisilmäys uuteen digitaaliseen alustaan

DACHSER muuntaa logistiikkapalvelunsa digitaalisiksi. DACHSER-alusta on koko yrityksen laajuinen digitalisointiprojekti ja keskeinen osa asiakaskokemuksen perusteellista uudelleenmuotoilua. Kuljetuslogistiikkamessuilla Münchenissä asiakkaat ja sidosryhmät pääsivät vilkaisemaan alustaa, joka on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä vuodesta 2024 alkaen.

Konseptista alustaksi: uuden DACHSER-alustan käyttöliittymä.
Konseptista alustaksi: uuden DACHSER-alustan käyttöliittymä.

DACHSER on jo useiden vuosien ajan kehittänyt täysin asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä ohjelmistoja ja järjestelmiä. DACHSER-alusta on looginen jatkumo tälle ajattelulle. Alustaa kehitetään parhaillaan ketterässä projektiasetelmassa eli suorassa vuorovaikutuksessa valikoitujen pilottiasiakkaiden kanssa.

Avoin ja keskitetty ratkaisu

DACHSER-alusta yhdistää Road Logistics- ja Air & Sea Logistics -liiketoiminta-alueiden palvelut helppokäyttöisessä ja modernissa käyttöliittymässä. Täydentämällä sovellusta innovaatioilla, kuten kaikkien rahtireittien päästä päähän -seurannalla, asiakkaille voidaan räätälöidä digitaalinen ja keskitetty ratkaisu. DACHSER on näin ollen harppaamassa kohti täysin läpinäkyviä tavara- ja tietovirtoja, erityisesti eri kuljetusmuotoja käyttävien mannertenvälisten kuljetusten osalta.

DACHSER-alustaa kehitetään jatkuvasti ja suorassa vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa.

Tuotekehitykseen kuuluu jatkuvasti erilaisia testaus- ja kehitysvaiheita. Hankkeen alusta lähtien on lisäksi suoritettu intensiivistä tutkimusta, jossa on kartoitettu asiakkaiden tarpeita ja hankittu palautetta tuotemalleista. Pilottiasiakkaat ovat työskennelleet alustan ensimmäisen version parissa huhtikuusta 2023 alkaen. Kaikki tutkimustulokset sisällytetään aina seuraavaan kehitysvaiheeseen. Tämä ajattelu- ja työskentelytapa kertoo ketterästä, digitaalisesta ajattelutavasta, jota DACHSER edistää koko yrityksessä osana digitalisointistrategiaansa.

Ralf Messing, DACHSERin Team Leader eLogistics Consulting, esittelemässä koontinäyttöä kuljetuslogistiikkamessuilla Münchenissä.
Ralf Messing, DACHSERin Team Leader eLogistics Consulting, esittelemässä koontinäyttöä kuljetuslogistiikkamessuilla Münchenissä.

Transport Logistic 2023 -tapahtuman kohokohta

Uutta alustaa esiteltiin ensimmäisen kerran johtavilla kuljetuslogistiikkamessuilla Münchenissä. DACHSERin asiakkaat, sidosryhmät ja media saivat tietoa projektin visiosta, kehityksestä ja etenemissuunnitelmasta interaktiivisilta näytöiltä.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic