Merirahti: häiriöt Ningbon ja Tianjinin satamissa

Seuraavassa annetaan yleiskatsaus Ningbon ja Tianjinin satamien häiriöistä, joista jälkimmäisessä on äskettäin puhjennut koronaepidemia.

Ningbo

  • Ningbossa viranomainen on alentanut hätätilan tasoa. Näin ollen Beilunin alueen tilapäinen sulkutila poistetaan epidemian keskusta lukuun ottamatta.
  • Tällä hetkellä useimmat kuljetusyritykset saavat luvan siirtyä Beilunin alueelle. Yleisesti ottaen FCL- ja LCL-toimintamme ovat pääosin palanneet normaalille tasolle. Aluksilla on joitakin viivästyksiä satamien ruuhkautumisen vuoksi.
  • Zhejiangin maakunnan kaupungeissa on raportoitu yksittäisiä koronatapauksia, mutta se ei vaikuta Ningbon toimintaan lukuun ottamatta noutoja ja toimituksia näistä paikoista.

Tianjin

Viikonlopun aikana Tianjinissa ilmoitettiin useita koronatartuntoja, joista osa on omikronmuunnoksen aiheuttamia. Tämän vuoksi kaikkiin kaupungin asukkaisiin on kohdistettu PCR-massatestikampanja.

  • Ilmoitusten mukaan neljä Tianjinin kahdeksasta merirahtiterminaalista on suljettu, ja sisäänpääsy on sallittu ainoastaan erityisluvallisille ajoneuvoille.
  • Noudot ja toimitukset muihin maakuntiin ja muista maakunnista ovat nykytilanteessa epätodennäköisiä.
  • Myös noudot ja toimitukset kaupungin sisällä ovat pysähdyksissä, sillä kaikki kaupungin asukkaat pysyvät kotonaan, kunnes PCR-massatestikampanja on saatu päätökseen ja tulokset ovat saatavilla.
  • Tianjinin DACHSER-osaston työntekijät tekevät etätyötä kotoa käsin, kunnes negatiiviset tulokset on saatu.

Jatkamme tilanteen seuraamista ja kerromme asioiden kehityksestä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä paikalliseen DACHSER-edustajaasi keskustellaksesi mahdollisista kuljetusvaihtoehdoista.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic