DACHSER Finland yhteistyökumppanina salibandyn MM-kotikisoissa

DACHSER Finland European Logistics on yksi salibandyn MM-turnauksen virallisista yhteistyökumppaneista Helsingissä joulukuussa järjestettävissä kotikisoissa.

DACHSER Finland European Logistics
DACHSER Finland European Logistics

DACHSERin sinikeltaiset värit tullaan näkemään kisanäyttämöllä, kun salibandyn MM-kisat järjestetään Suomessa kolmatta kertaa turnauksen historiassa. Koronapandemian vuoksi vuodella eteenpäin siirretyn turnauksen ottelut pelataan 16 joukkueen voimin Helsingin jäähallissa ja Hartwall Areenalla 3.-11.12. Suomi aloittaa turnauksen puolustavana maailmanmestarina.

Salibandy logistiikan tavoin on oiva esimerkki vastuullisesta joukkuepelistä, joka koskettaa hyvin monien ihmisten elämää.

Tuomas Leimio, Managing Director, DACHSER Finland European Logistics

Tuomas Leimio, Managing Director, DACHSER Finland European Logistics, näkee Suomen nopeimmin kasvavassa ja kehittyvässä joukkueurheilulajissa ja sen tukemisessa yhteneväisyyttä yrityksen omaan arvomaailmaan ja toimintaympäristöön. ”Salibandy logistiikan tavoin on oiva esimerkki vastuullisesta joukkuepelistä, joka koskettaa hyvin monien ihmisten elämää.”

MM-kisojen arvopohjan avulla on haluttu edistää myös vähävaraisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä työntekijöiden liikkumisen lisäämistä. Kisakumppanuus on tarjonnut DACHSERille erinomaisen mahdollisuuden olla mukana perheyrityksen tärkeänä pitäviin arvoihin soveltuvassa yhteistyössä.

Pallot peliin ja rahdit Eurooppaan

Turnauksen logistiikkakumppanin roolissa ja yritykselle soveltuvana tehtävänä DACHSER toimittaa viralliset ottelupallot kauko-ohjattavalla kuorma-autolla jokaisen ottelun alussa yhdessä Taxi Helsingin kanssa. ”Toimitamme nopeasti ja luotettavasti sekä pallot peliin että rahdit Eurooppaan”, toteaa Leimio hymyssä suin.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic