Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

Talous, logistiikka ja ihmiset eri puolilla maailmaa yrittävät yhä raivata tiensä erittäin epävarmojen aikojen läpi. Koronavirusta ei ole vielä kesytetty, kuten Hongkongin kansainvälisen kaupan keskuksen massiivisen epidemian myötä äskettäin selvisi. Tämän lisäksi maailma tuijottaa epäuskoisena tapahtumia Euroopan sydämessä. Valtava määrä ihmisiä pakenee kodeistaan Ukrainan hirvittävän sodan vuoksi.

DACHSER-lehti 01/22

Tämä kehitys tuo mukanaan syvää kurjuutta ja epävarmuutta, jolla on valtava vaikutus myös maailmanlaajuisiin toimitusketjuihin. Tulevaisuuden ja lähiviikkojenkin ennustaminen on vaikeampaa kuin koskaan. Tavaravirrat kohtaavat runsaasti organisointiin liittyviä haasteita. DACHSER on kuitenkin erityisen hyvä keksimään luovia ratkaisuja moninaisiin ongelmiin.

DACHSER on myös sitoutunut käsittelemään ja muokkaamaan logistiikan suuria kehityslinjoja. DACHSER-lehden uusimmassa numerossa tarkastelemme tätä kokonaisuutta. Kansikuvajuttumme kuvaa viiden konkreettisen aiheen avulla logistiikan pitkällä tiellä olevia virstanpylväitä ja keinojamme saavuttaa ne. Vaikka kestävyys, digitalisaatio, luotettavuus ja joustavuus ovat keskeisiä asioita, ratkaisevassa roolissa ovat ehdottomasti ihmiset. Työntekijämme ovat ja tulevat aina olemaan toimintamme kulmakivi, sillä logistiikka on ihmiskeskeistä liiketoimintaa. Lue lisää sivulta 6.

Alexander Tonn, Chief Operations Officer Road Logistics, korostaa lisäksi osaavan ja motivoituneen tiimin merkitystä. Sivulta 20 voit lukea haastattelun, jossa hän kertoo logistiikan tällä hetkellä kohtaamista haasteista, kuten kasvavasta kuljettajapulasta, ja luo katsauksen uraansa DACHSERilla. Lue sivulta 24 alkavasta uraprofiilista, miten seuraava sukupolvi saadaan houkuteltua ja säilytettyä. Esittelemme nuoren kollegan, joka ei ole koskaan antanut synnynnäisen liikuntarajoitteensa estää suunnitelmiensa toteuttamista.

Lue DACHSER-lehti täältä

Löydät nämä ja monet muut tarinat tästä numerosta, joka on sattumoisin saanut uuden ilmeen. Poimi lehti mukaan osastoltasi tai lataa se PDF-tiedostona alla olevan linkin kautta. Toivotamme antoisia lukuhetkiä!

Voit myös selata DACHSER-lehden aikaisempia numeroita täällä.

DACHSER-lehti 01/22 - English PDF (10,80 MB)
DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic