Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

Monilla sveitsiläisillä innovaatioistaan ja laadustaan tunnetuilla tuotteilla yhdistettynä perinteisiin ja käsityötaitoihin, on erinomainen maine maailmanlaajuisesti. Niiden joukossa on Ricola yskäntipat, klassinen makeinen, jonka erikoisresepti sisältää 13 yrttiä Sveitsin vuorilta.

DACHSER magazine 04/19

Tässä DACHSER-lehden numerossa voit lukea, kuinka tämä perinteinen sveitsiläinen tuote löytää tiensä globaaleille markkinoille - tehtävä, joka vaatii kehittyneitä logistiikkaprosesseja ja luottamukseen perustuvaa yhteistyötä. Dachser Air & Sea Logistics Schwitzerland ja Ricola ovat nauttineet jo kymmenen vuoden ajan kumppanuudesta, joka perustuu juuri näihin ominaisuuksiin.

Dachserin maaorganisaatio Brasiliassa viettää kymmenvuotisjuhliaan tänä vuonna, mikä on hyvä syy tutkia tarkemmin Etelä-Amerikan suurinta taloutta.

Würth, maailmanlaajuinen kokoonpano- ja asennusmateriaalien myynnin markkinajohtaja, voi myös juhlia, kun se hiljattain avasi lounais-saksalaisessa Waldenburgin kaupungissa uuden ulkoisen keskusvaraston. Lue kuinka Dachser tukee yhtiötä suoramyynnissä kaikkialla Euroopassa.

Lue nämä tarinat ja paljon muuta uusimmasta numerosta. 

Lehti sinulle

Voit ladata lehden PDF-version alla olevasta linkistä. Toivomme sinulle nautinnollisia lukuhetkiä DACHSER-lehden parissa.

DACHSER magazine 04/19 - English PDF (8,30 MB)
DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä