Vaihtoehtoinen reitti rautatieliikenteelle

Kiinan ja Euroopan välisen rautatieyhteyden tarjoamisen jatkamiseksi DACHSER laajentaa DACHSER Rail Services -palveluiden valikoimaa. Logistiikkatoimija järjestää heti aloitettavan, kahdesti viikossa liikennöitävän junayhteyden Xi'an–Budapest-reitille niin sanotulla keskikäytävällä (Middle Corridor).

Xi'an–Budapest-reitille on nyt järjestetty kahdesti viikossa liikennöitävä junayhteys.

DACHSER on lopettanut kahdella junareitillä tarjoamansa rautatieliikenteen Ukrainan sodan vuoksi, koska yhteydet Venäjän tai Valko-Venäjän kautta ovat käyneet mahdottomiksi.

Kapasiteetin tarjoamiseksi asiakkaille Keski-Aasian läpi kulkevalla rautatiereitillä logistiikkapalvelujen toimittaja tarjoaa nyt rautatieyhteyden niin kutsuttua keskikäytävää pitkin: alkaen Kiinasta junat kulkevat ensin Kazakstanin ja Azerbaidžanin läpi, ylittävät Kaspianmeren ja Mustanmeren laivalla Romaniaan ja saapuvat lopulta Unkarin Budapestiin. Sieltä kontit kuljetetaan junalla muihin sisämaan terminaaleihin, kuten Wieniin, Müncheniin tai Ludwigshafeniin. Junien kulku Kiinan lähtöterminaalista kohdeterminaaliin kestää 45–55 päivää.

Luotettava vaihtoehto

”Tällä reitillä voimme korvata Venäjän ja Valko-Venäjän kautta kulkevan uuden silkkitien rautatieyhteydet ja tarjota asiakkaillemme edelleen luotettavaa ja ympäristöystävällistä multimodaalista palvelua”, kertoo Vedat Serbet, Rail Services Manager EMEA, DACHSER. Erityisesti näinä haastavina aikoina, kun yritykset kamppailevat edelleen kapasiteetin pullonkaulojen kanssa, rautatiekuljetukset ovat lisävaihtoehto meri- ja lentorahdille.

Junat kulkevat Kiinan Xi'anista Eurooppaan kahdesti viikossa. Kontteja valvotaan ympäri vuorokauden GPS:llä, ja niitä kuljetetaan Euroopan kaikkiin sisämaaterminaaleihin.    

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic