Haastava ja kannustava: DACHSER-harjoitteluohjelma

DACHSER tarjoaa useita erilaisia harjoitteluohjelmia.

DACHSERin henkilöstöjohtaja Vera Weidemann kertoo, miten logistiikkaa osaavat ihmiset pääsevät DACHSER-maailmaan.

Vera Weidemann, miten harjoitteluohjelmat avaavat oven DACHSER-maailmaan?

DACHSER tarjoaa useita erilaisia harjoitteluohjelmia. Se voi olla erikoistunut ohjelma tai yleisempi, useita yksiköitä kattava ohjelma. Ohjelman avulla voimme houkutella osaavia nuoria kykyjä täyttämään koulutetuille työntekijöille ja johtajille asettamamme tulevat vaatimukset kaikissa toimipaikoissamme.

Mitä kriteerejä hakijoiden tulisi täyttää ja mitä taitoja heillä pitäisi olla?

Kiinnitämme erityistä huomiota harjoittelijoiden persoonaan ja haluun omaksua DACHSER-identiteetti. Valituiksi tulevat vain ne, joilla on intohimoa yritystämme ja logistiikkaa kohtaan. Olemme kiinnostuneita ihmisistä, jotka ovat luonnostaan erittäin motivoituneita, tiedonhaluisia, valmiita ja kykeneviä omaksumaan asioita, joustavia, mukautuvia, ulospäin suuntautuneita ja kykeneviä ymmärtämään abstrakteja käsitteitä.

Millainen kurssi harjoitteluohjelmassa suoritetaan ja tarjoaako se mahdollisuuksia erikoistua?

Sen mukaan, millainen kokemus harjoittelijalla on, ohjelma kestää 12–18 kuukautta. Jokainen harjoittelija käy järjestelmällisesti läpi eri osastoja oman kiertosuunnitelmansa ja oppimistavoitteidensa mukaisesti. Ohjelmat on suunniteltu haastamaan ja kannustamaan monipuolisella tavalla, ja jokaisella harjoittelijalla on mentori tukena.

Jokainen harjoittelija, joka suorittaa ohjelman onnistuneesti, voi odottaa saavansa tarjouksen pysyvästä työpaikasta yrityksessä. Näin harjoitteluohjelma luo vankan perustan jokaisen henkilön tulevalle uralle DACHSERilla. DACHSER-maailmassa kaikki entiset harjoittelijat voivat hyödyntää omia vahvuuksiaan ja pyrkiä tavoitteisiinsa, koska DACHSER tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ja kiinnostavia työpaikkoja eri puolilla maailmaa.

Paljon kiitoksia haastattelusta!

Interview with: Vera Weidemann

Head of Corporate Human Resources DACHSER

Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic