DACHSER avaa toimipisteen Kristiansandiin

DACHSER laajentaa toimintaansa Norjan markkinoilla tarjotakseen logistiikkapalveluita ja pääsyn EU:n markkinoille Etelä- ja Länsi-Norjassa sijaitseville asiakkaille.

DACHSER Norway avaa toimipisteen Kristiansandiin

DACHSERin kasvu jatkuu Norjan markkinoilla. Helmikuussa 2024 yritys avaa uuden toimipisteen Etelä-Norjassa sijaitsevaan Kristiansandiin. Toimipisteen avulla DACHSER ottaa uuden askeleen Norjan maaorganisaationsa strategisessa kehittämisessä. Uusi toimipiste on tärkeä solmukohta, sillä se vahvistaa DACHSERin verkostoa Norjan lisäksi myös Pohjoismaissa ja Euroopassa. DACHSER tarjoaa toimipisteen avaamisen myötä alueen asiakkaille räätälöityjä logistiikka ratkaisuja sekä kattavia tuonti- ja vientipalveluita. Näin DACHSER avaa asiakkailleen uusia mahdollisuuksia päästä kätevämmin EU:n markkinoille. Tähän asti DACHSER Norwaylla on ollut vain myyntiosasto Kristiansandissa.

”Etelä-Norja on tärkeä kaupan ja teollisuuden keskus. Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota asiakkaillemme päivittäisiä lähtöjä Eurooppaan, lyhyitä läpimenoaikoja ja luotettavan verkoston. Integroidut tasalaatuiset prosessit ja järjestelmät ovat perusta  DACHSERin logistiikkamarkkinoilla erottuvalle laadulle ja vakaudelle. Näiden ominaisuuksien avulla tuemme asiakkaitamme Kristiansandissa ja Etelä-Norjassa ja autamme heitä menestymään sekä kansallisilla että kansainvälisillä markkinoilla”, sanoo Magnus Asbjørnsen, DACHSERin myyntipäällikkö Kristiansandissa.

Entistä vahvempi hallintorakenne

DACHSER Norwayn myönteisen kehityksen myötä DACHSER vahvistaa myös paikallista hallintorakennettaan nimittämällä yleisjohtaja Armend Krasniqin maajohtajaksi. Krasniqi liittyi DACHSERiin vuonna 2019. Hän on ollut avainasemassa DACHSERin markkina-aseman vahvistamisessa Norjassa. Viime vuosien tulokset osoittavat maaorganisaation kehittyneen tasaisesti, ja vuoden 2022 vuositulosten mukaan liikevaihto on kasvanut 16 prosenttia vuoteen 2021 verrattuna.

”Odotan innolla, että voimme jatkaa Norjassa aloittamaamme kasvu-uraa. Jatkamme kasvumahdollisuuksien tunnistamista ja toimitusketjujen optimointia asiakkaillemme”, kertoo Krasniqi.

DACHSER Norway perustettiin vuonna 2005. Maaorganisaatio on siitä lähtien kasvanut tasaisesti DACHSERin laajan Euroopan maakuljetusverkoston tuella. Kristiansandin uuden toimipaikan lisäksi DACHSERilla on toimipaikka Vinterbrossa lähellä Osloa. Paikallistuntemuksen ja maailmanlaajuisen läsnäolon yhdistelmä ovat avainasemassa, kun tarkoituksena on tarjota asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja paikallisesti.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic