DACHSER laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa

Logistiikkapalvelujen toimittaja DACHSER laajentaa toimintaansa Tanskan markkinoilla Pohjois-Jyllannin alueelle. Aalborgin sataman yrityspuistoon kuuluva uusi toimisto avataan vuoden 2024 alkupuoliskolla, ja siitä tulee Pohjoismaiden kappaletavaraverkoston yhteyksien solmukohta.

Uudella osastolla on hyvät yhteydet esimerkiksi Göteborgiin ja sitä kautta muualle Ruotsiin sekä Norjaan ja Suomeen.

Saksassa toimintansa aloittanut logistiikkayhtiö vahvistaa markkina-asemaansa Tanskassa avaamalla osaston Pohjois-Jyllannissa osana Aalborgin itäisen satama-alueen logistiikkakeskusta, joka sijaitsee vain 6,2 kilometrin päässä E45-moottoritiestä.

”Odotamme innolla, että pääsemme tarjoamaan palveluitamme paikallisesti ja vahvistamaan verkostoamme Pohjoismaissa strategisella sijainnilla Aalborgin sataman yrityspuistossa”, kertoo Peter Hut, DACHSER Denmarkin maantielogistiikan maajohtaja. ”Verkostomme laajentaminen on meille tärkeä panostus ja virstanpylväs – sekä Tanskan ja Pohjoismaiden yhteyksien, että alueen asiakkaiden ja tulevien asiakkaiden läheisyyden kannalta.”

Kuljetus ja logistiikka ovat yksi Aalborgin sataman painopistealueista, ja sataman toimitusjohtaja Kristian Thulesen Dahl jakaa näkemyksensä DACHSER-toimipisteen lähestyvästä avaamisesta:

”DACHSERin kaltainen kansainvälinen logistiikkatoimija vahvistaa koko aluetta. Olemme kokeneet asiakkaiden taholta kasvavan kysynnän joustaville, räätälöidyille logistiikkaratkaisuille, ja DACHSER laajentaa näitä mahdollisuuksia merkittävästi laajalla kokemuksellaan ja verkostollaan. Tämä on suuri etu seudun yrityksille. Olemme siis todella innostuneita ja odotamme paljon DACHSERin mukanaololta.”

Keskeinen sijainti Pohjoismaiden verkostossa

Ensimmäinen askel DACHSER Denmarkin laajenemisessa Pohjois-Jyllantiin on viiden työntekijän tiimin siirtäminen Koldingin maantiekuljetusosastolta Aalborgin sataman yrityspuistossa oleviin tiloihin, jonne he perustavat toimiston, oman tavarankäsittely-yksikön ja oman paikallisen jakelutoiminnan Koldingin logistiikkakeskuksen johtajan Per Jensenin johdolla.

”Olemme iloisia voidessamme tuoda logistiikkaratkaisumme ja osaamisemme lähemmäs asiakkaita Pohjois-Jyllannissa. Alamme nyt vakiinnuttaa asemaamme paikallisesti uudella toimipisteellä, jonka myötä saamme lisää joustavuutta vastata paikallisten yritysten tarpeisiin, mukaan lukien tavaroiden nouto ja toimitus. Saatuamme jalansijaa markkinoilla vahvistamme vähitellen toimintaamme lisäämällä työntekijöitä ja optimoimalla yleisesti Pohjois-Jyllannin prosessejamme”, toimitusjohtaja Per Jensen kertoo.

Tulevaisuuden perusta luodaan 2 046 neliömetrin terminaalirakennuksella, jossa on kuusi lastausporttia ja 471 neliömetriä toimistotilaa. Uudesta osastosta tulee luonnollinen jatke sekä Tanskan että Pohjoismaiden verkostolle ja siitä on hyvät yhteydet esimerkiksi Göteborgiin ja sitä kautta muualle Ruotsiin sekä Norjaan ja Suomeen.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic