DACHSER perustaa yhteisyrityksen Japaniin

DACHSER on allekirjoittanut yhteisyrityssopimuksen japanilaisen logistiikkayhtiön Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd:n kanssa. ”DACHSER Japan K.K.” avaa ensimmäisen toimistonsa Tokioon loppuvuodesta 2023.

DACHSER on allekirjoittanut yhteisyrityssopimuksen japanilaisen logistiikkayhtiön Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd:n kanssa.
DACHSER on allekirjoittanut yhteisyrityssopimuksen japanilaisen logistiikkayhtiön Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd:n kanssa.

Osana DACHSERin maailmanlaajuista verkostoa Japanin toimipiste tarjoaa lentorahti- ja merirahtikuljetuksia ja on yhteydessä DACHSERin tiheään maantiekuljetusverkostoon Euroopassa. Yves Larquemin, Managing Director DACHSER South Korea, ottaa vastaan myös DACHSER Japanin johtotehtävät.

Otamme mielellämme seuraavan askeleen kehityksessämme Japanin markkinoilla.

Edoardo Podestà, COO DACHSER Air & Sea Logistics

”Asiakkaat Japanissa ja muualla maailmassa etsivät luotettavia ja joustavia ovelta ovelle -palveluita, joten he hyötyvät DACHSERin logistiikkaosaamisesta, kattavasta maailmanlaajuisesta verkostosta ja edistyksellisistä digitaalisista tietojärjestelmistä”, sanoo Edoardo Podestà, COO DACHSER Air & Sea Logistics.

Alakohtainen asiantuntemus

”Japani on maailman kolmanneksi suurin talous ja keskeinen toimija auto- ja elektroniikkateollisuudessa. Myös farmaseuttisilla ja lääkinnällisillä tuotteilla on valtava liiketoimintapotentiaali. Alakohtaisen asiantuntemuksen ja globaalisti toisiinsa yhteydessä olevien palvelujen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme lisäarvoa tuottavaa logistiikkaa”, kertoo Yves Larquemin, tuleva Managing Director, DACHSER Japan ja DACHSER South Korea.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic