Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Vuoden lähestyessä loppuaan on hyvä muistella niitä hetkiä ja kohtaamisia, jotka ovat vahvistaneet ja inspiroineet meitä kuluneen vuoden aikana. Tämä vuosi on ollut kasvun, sinnikkyyden ja ennen kaikkea DACHSER:in  yhdistävien vahvojen perhearvojen vuosi.

Pysy ajan tasalla DACHSER Finlandin uutisista ja rekisteröidy nyt uutiskirjeen tilaajaksi.

Yhteinen sitoutumisemme näihin arvoihin ei ole ainoastaan muokannut yrityskulttuuriamme, vaan se on myös kehittänyt työympäristömme sellaiseksi, jossa jokainen kollega, alihankkija ja yhteityökumppani tuntee itsensä olennaiseksi osaksi yritystämme. He kaikki ovat menestyksemme perusta, joten on tärkeää, että he kokevat itsensä merkityksellisiksi.

Sitoutumisemme jatkuvaan kehitykseen logistiikka-alan dynaamisessa ympäristössä on myös vankkumaton osa yrityksemme kulttuuria. Olemme tunnistaneet kehittyvien tarpeiden ja muuttuvan markkinadynamiikan merkityksen asiakkaidemme arjessa. Nämä tekijät ohjaavat meidän jatkuvaa innovaatio toimintaamme eri sidosryhmien kanssa. Lue lisää, miten innovointi näkyy Suomen toimipisteiden arjessa.

Voit myös tutustua jouluisen puurojuhlan tarinaan. Se on vuonna 2015 alkanut perinne, josta on kehittynyt suosittu jokavuotinen yhteinen tilaisuus DACHSER:illa.

Lisäksi voit lukea pitkäaikaisen Terre des Hommes -kumppanuutemme vaikuttavuudesta, vuoden 2022 vuosikertomuksessa. Tutustu hankkeisiin, jotka ulottuvat Etelä-Aasiaan, eteläiseen Afrikkaan, Latinalaiseen Amerikkaan ja hiljattain myös Ukrainaan.

Nämä ovat vain lyhyt katsaus mielenkiintoisiin uutisiin, joita olemme valinneet tähän uutiskirjeeseen. Toivottavasti nautit sen lukemisesta. Haluamme samalla kiittää sinua yhteistyöstäsi vuonna 2023 ja toivottaa sinulle rauhallista joulunaikaa.

Olkoon tuleva vuosi täynnä innovaatioita, iloa ja menestystä!

  

Tilaa uutiskirjeemme

Voit rekisteröityä uutiskirjeemme tilaajaksi tästä.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic