Tukea maanjäristyksen hätäaputyölle

Turkin ja Syyrian raja-alueen maanjäristys on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä. DACHSER tukee hätäapua yhteistyössä lasten avustusjärjestö terre des hommesin kanssa.

Peittoja, patjoja, hygieniatuotteita ja vauvantarvikkeita jaetaan osana maanjäristyksen hätäaputyötä Syyrian Aleppossa.

Turkin ja Syyrian raja-alueen maanjäristys on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä. Pelastustyöntekijöiden ja eloonjääneiden epätoivoisista ponnisteluista huolimatta monet ihmiset ovat menettäneet henkensä. Rakennukset ja asuintalot ovat tuhoutuneet tai ovat täysin asumiskelvottomia.

"Ajatuksissamme ovat nyt katastrofialueen ihmiset, jotka ovat menettäneet sukulaisiaan ja ystäviään. Kiireellinen hätäapu on ensisijainen tavoitteemme", toteaa Burkhard Eling, CEO, DACHSER.

DACHSER onkin päättänyt lahjoittaa 50 000 euroa terre des hommes -avustusjärjestön hätäaputyöhön. Terre des hommesin turkkilainen kumppanijärjestö "Support to life" tarjoaa apua tarvitseville telttoja ja huopia, lämpimiä vaatteita, ruokaa, puhdasta juomavettä ja lääkkeitä. Yksi painopiste tässä on kiireellisesti tarvittava vauvanruoka, mutta myös peittoja, lämmittimiä, vaippoja ja lääkkeitä jaetaan paikallisesti. Perheitä pyritään myös kuljettamaan pois maanjäristysalueilta, koska julkinen liikenne on pysähtynyt kokonaan.

Katastrofi koskettaa monia

DACHSER on toiminut Turkissa yli kymmenen vuoden ajan. Kaksi liiketoimintasegmenttiä, Air & Sea Logistics ja Road Logistics, työllistävät yhteensä 75 työntekijää. Heistä kaikki ovat onneksi selvinneet maajäristyksestä vahingoittumattomina. Katastrofi koskettaa kuitenkin monia heistä, sillä useilla työntekijöillä on perhettä, ystäviä tai tuttavia, jotka asuvat katastrofialueella. Tämä koskee myös monia DACHSERin työntekijöitä maailmanlaajuisesti, joiden juuret ovat Turkissa tai Syyriassa.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic