Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

Rohkeus ja luottamus ovat aina hyviä kumppaneita. Tällä hetkellä ne ovat tärkeämpiä kuin koskaan – haasteille ja kriiseille ei näytä tulevan loppua. Tällaisina aikoina voimme vain katsoa eteenpäin, kehittää uusia ratkaisuja ja pitää huolta siitä, ettemme menetä uskoamme. Kaiken epävarmuuden keskellä me Dachserilla pidämme ohjat omissa käsissämme asiakkaidemme parhaaksi. Uuden DACHSER-lehden tarinat kertovat siitä.

DACHSER-lehti 02/22

Etusivun jutusta voit lukea, miten Dachser johtavana logistiikkapalvelujen toimittajana hallitsee, valvoo ja optimoi asiakkaidensa globaaleja toimitusketjuja päästä päähän. Tämän vaativan tehtävän on uskonut meille Camso, johtava teollisuusrenkaiden, pyörien ja kumitelamattojen valmistaja. Lähetysten kuljetuksen lisäksi Dachser seuraa muiden logistiikkapalvelujen toimittajien läpinäkyvyyttä ja hallintaa. Sivulta 6 alkaen voit lukea, miten tämä järjestely syntyi, mitkä valmistelut olivat tarpeen ja miten päivittäinen yhteistyö toimii nykyään.

Toinen esimerkki mukautetusta palvelusta on luettavissa sivulta 20 alkaen. Dachser voitti amerikkalaisen grillivalmistaja Char-Broilin luottamuksen varastointiosaamisellaan ja DACHSER DIY Logistics -alan ratkaisullaan. Tämän ansiosta grillit ovat paikallisen tee-se-itse-myymälän tai verkkokaupan hyllyillä ajoissa ennen ulkokauden alkua Euroopassa.

Lisäksi keskustelemme tässä numerossa Edoardo Podestàn, COO Air & Sea Logistics, kanssa lento- ja merirahtialan kohtaamista nykyisistä haasteista. Myös näissä asioissa sitoutuminen ja kokemus ovat keskeisiä tekijöitä asiakkaiden toimitusketjujen mahdollisimman luotettavan ja tehokkaan toiminnan kannalta.

Lue DACHSER-lehti täältä

Löydät nämä ja monet muut tarinat tästä numerosta. Poimi lehti mukaan osastoltasi tai lataa se PDF-tiedostona alla olevan linkin kautta. Toivotamme mukavia lukuhetkiä!

Voit myös selata DACHSER-lehden aikaisempia numeroita täällä.

DACHSER-lehti 02/22 - English PDF (7,44 MB)
DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic