Työpaikat Mediaroom

DACHSER Cosmetics Logistics: kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin räätälöityä logistiikkaosaamista

Kun valitsette kumppaniksenne DACHSER Cosmetics Logisticsin, saatte käyttöönne DACHSERin logistiikka-alan asiantuntemuksen ja laajan maailmanlaajuisen verkoston. Toimitamme tuotteenne kaikille Euroopan markkinoille ja tärkeimmille markkinoille maailmanlaajuisesti toiveidenne mukaisesti. DACHSER Cosmetics Logistics vastaa logistiikkahaasteisiin alanne tarpeisiin räätälöidyillä palveluilla. Panostamme korkealaatuisten kosmetiikka- ja hajuvesituotteiden käsittelyprosessien suunnitteluun varmistaaksemme, että ne ovat tiukimpien laatu- ja turvallisuusstandardien mukaisia. Standardoitujen ja erikoistuneiden logistiikkapalvelujemme yhdistelmä täyttää vaatimuksenne tavalla, jolla tarjoamme teille asiakkaanamme parhaan mahdollisen hyödyn.

DACHSER Cosmetics Logistics
DACHSER Cosmetics Logistics

Kattavaa palvelua kosmetiikkateollisuuden tarpeisiin

Yhdessä DACHSERin sopimuslogistiikkapalvelujenkanssa tarjoamme kattavia ja integroituja varastoratkaisuja, joissa hyödynnetään erityisesti kosmetiikkatuotteiden säilyttämiseen suunniteltuja varastoja. Nämä varastot tarjoavat myös suoran yhteyden Euroopan kuljetusverkostoomme. DACHSER Air & Sea Logistics ja DACHSER Rail Services tuovat maailmanlaajuiset myynti- ja hankintamarkkinat ulottuvillenne nopeasti ja joustavasti.

IT-ratkaisumme  tarjoavat täyden läpinäkyvyyden koko toimitusketjun osalta. Standardoitujen, maailmanlaajuisten järjestelmiemme avulla voit suunnitella prosessisi tehokkaasti ja varmistaa tietojen korkean laadun. Tietoturvakonseptimme on ISO 27001 -sertifioitu.

Tarjoamme seuraavaa:

  • Automatisoidut ja digitaaliset prosessit kaikkien tuotantoketjun fyysisten vaiheiden hallintaan
  • Erittäin läpinäkyvät liikenne- ja kuljetusjärjestelmät ja jokaista toimitusta seuraava reaaliaikainen dokumentointi
  • Alan erikoisosaaminen sekä vahva asiantuntemus monikanavaisista toimitusketjuista valmistajan, vähittäiskaupan ja myyntipisteen välillä
  • Räätälöidyt lisäarvoa tuottavat palvelut, jotka täyttävät tuote- ja markkinavaatimukset
  • EcoVadis-auditointi
  • Asiakkaidemme kuljetuksiin liittyvän hiilijalanjäljen jatkuva seuranta
  • Kaupunkeihin ja taajamiin tehtävien toimitusten paikkakuntakohtaiset konseptit
  • Räätälöidyt prosessit kaupunkien keskusta-alueiden jakeluliikenteen tehokkaaseen ja kestävään suunnitteluun

Kosmetiikkalogistiikan palveluvalikoimamme

DACHSER Emission-Free Delivery

Uusien logistiikkakonseptien, kuten DACHSER Emission-Free Delivery, avulla luomme edellytyksiä päästöttömien toimitusten toteuttamiselle kaupunkien keskustoissa ja kaupunkialueilla. Tämä tarkoittaa, että kaupunkien keskustoihin tehdään toimituksia nykyaikaisilla, päästöttömillä ajoneuvoilla (akkukäyttöiset paketti- ja kuorma-autot ja sähköavusteiset rahtipolkupyörät), jotka saavat virtansa uusiutuvista lähteistä peräisin olevasta energiasta. Lisäksi valvomme asiakkaidemme logistista hiilijalanjälkeä kuljetusten aikana. Tutkimus- ja kehitystoimintamme avulla edistämme ympäristöystävällisiä teknologioita ja niiden käyttöä logistiikassa pitkäaikaisen tutkimuslaitos- ja yliopistoyhteistyön kautta.

Kiinnittämme huomion toimitusprosessin viimeisiin vaiheisiin

Tarjoamme logistisiin tarpeisiinne täsmäratkaisuja ja toimituspalveluja, joiden avulla tavoitatte vastaanottajat mahdollisimman tarkasti tai voitte suunnitella monikanavaisen viestinnän tehokkaasti. Riippumatta siitä, missä vastaanottaja sijaitsee, varmistamme aina kosmetiikkatuotteidenne toimitusten sujuvan ja oikea-aikaisen etenemisen laadukkaasti ja turvallisesti. Lisäksi huolehdimme toimitusten suunnittelusta sekä asiakaskohtaisten lisäarvoa tuottavien palveluiden toteuttamisesta.

Lisäturvaa kosmetiikkatuotteillenne

DACHSER Cosmetics Logisticsilla kosmetiikkatuotteenne ovat parhaissa käsissä, ja tarpeen mukaan myös erityisesti suojatussa varastossa. Sinetöimme ajoneuvot ja tarkistamme ne säännöllisesti. Digitaalinen video- ja kulunvalvonta lisäävät turvallisuutta entisestään, kuten myös toimipaikkojemme läheisyydessä sijaitsevat suojatut pysäköintialueet. Automatisoidut varastoprosessit, kaksikerroksisen lastauksen standardoidut lastausmenetelmät ja kuorman turvallinen kiinnitys ehkäisevät vahinkoja ja mahdollistavat sen, että voimme lunastaa asiakkaidemme toimituslupaukset. Näitä prosesseja tukevat täysi AEO-sertifiointi ja keskimääräistä paremmat kuljetuspalvelujen ja varastoinnin SQAS-luokitukset.

Kosmetiikkateollisuudelle suunnitellut varastopalvelut

Varastomme, jotka on suunniteltu erityisesti kosmetiikkatuotteiden varastointiin, tarjoavat suoran yhteyden eurooppalaiseen maantiekuljetusverkostoomme. Varastojen ja tavaroiden hallinnan lisäksi autamme sinua järjestämään täydennystoimitukset ja inventaariot. Tähän sisältyy lukuisten varastoyksiköiden (SKU) määrän, parasta ennen -päivämäärien ja eränumeroiden seuranta. Lisäksi tarjoamme seuraavia palveluja (lisäarvoa tuottavat palvelut) haastaviin logistiikkatehtäviin: yhdistelmä- tai monipakkaukset, näyttöjen kokoaminen ja korjaaminen, tuotteiden pakkaaminen ja erikoispakkausten toimittaminen.

Yhteys Niina Ilveskivi-Tuomala