Oletko lukenut viimeisimmän uutiskirjeemme?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vuoden ensimmäisen uutiskirjeen pariin. Olemme jälleen koonneet yhteen tuoreimpia uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia, jotka koskettavat logistiikka-alaa globaalisti sekä meidän toimintaamme Suomessa.

Havainnekuva Tampere-Pirkkalan logistiikkakeskuksesta (kuva: Arkkitehtitoimisto Vauhtiviiva Oy).

Aloitamme iloisin uutisin Tampere-Pirkkalan logistiikkakeskuksemme rakennushankkeen edistymisestä. Ylpeinä voimme kertoa, että projekti etenee suunnitelmien mukaisesti ja tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia sekä asiakkaillemme että alueen taloudelle.

DACHSER on toiminut Pohjoismaiden lento- ja merirahtimarkkinoilla Tanskassa vuodesta 2005, Suomessa vuodesta 2013 ja Ruotsissa vuodesta 2019. Nämä kolme paikallista liiketoimintoa yhdistetään nyt yhteispohjoismaiseksi DACHSER Air & Sea Logistics Nordic -liiketoiminta-alueeksi. 

Vuonna 2023 yhtiömme teki useita strategisia yritysostoja ja perusti uusia yhteisyrityksiä, mutta koronaviruspandemiaa ja toimitusketjujen maailmanlaajuisia ongelmia seuranneen logistiikan nousukauden jälkeen alalla palattiin normaaliin. Voit lukea tästä lisää linkin takaa löytyvästä vuosikatsauksestamme.

Toivomme, että löydät uutiskirjeestämme mielenkiintoista luettavaa ja hyödyllistä tietoa. Mukavaa kevään jatkoa!

Tilaa uutiskirjeemme

Voit rekisteröityä uutiskirjeemme tilaajaksi tästä.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic