Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

Logistiikka-ala on innovaatioiden pesäke, jossa ratkaisut ovat nyt entistä enemmän ja nopeammin osa päivittäistä työtä. Näitä ovat esimerkiksi vaihtoehtoiset voimansiirtojärjestelmät, laaja valikoima digitaalisia sovelluksia, älykäs tiedonkäyttö sekä uudet, itsenäiset avustajat terminaaleissa ja varastoissa. Lue lisää uusimmasta numerostamme.

DACHSER-lehti 03/22

Teknologinen kehitys auttaa muokkaamaan alaa, mutta DACHSERilla on toinenkin tärkeä tulevaisuuden tekijä: ihmiset. Onhan logistiikkaa mahdotonta saada toimimaan ilman ammattitaitoisia ja motivoituneita kollegoita – ja tämä koskee sekä lähetyksiä että innovaatioita.

Erinomainen esimerkki tästä sitoumuksesta asiakkaita kohtaan löytyy sivulta 16. DACHSER työskentelee sveitsiläisen Georg Fischer -yhtiön palveluksessa monissa eri paikoissa ympäri maailmaa. Tässä numerossa esitellään Fredrik Rånge ja hänen tiiminsä Jönköpingin varastossa Ruotsissa. Sieltä kaikenlaiset putkijärjestelmätuotteet toimitetaan koko Pohjois-Eurooppaan – nopeasti, luotettavasti ja täynnä intohimoa sekä sitoutumista.

Innovaatiot ovat olennainen osa sitä, että työntekijämme voivat jatkossakin tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut. @ILO-terminaalista voi tulla uusi virstanpylväs tällä matkalla. Tämä ”tulevaisuuden terminaali” käyttää datamatriisikoodeja, terminaalin katossa sijaitsevia skannauslaitteita, tekoälypohjaisia algoritmeja ja erikoisohjelmistoa digitaalisen kaksosen luomiseen. Kaikella tällä saavutetaan uusi läpinäkyvyyden taso. Sivulla 22 voit lukea teknologiasta ja sen mahdollisuuksista sekä kurkistaa kanssamme kahteen pilottitilaan.

Tässä uusimmassa painoksessa tarkastellaan myös toista tärkeää tekijää innovaation ja läpinäkyvyyden edistämisessä. CEO Burkhard Eling ja CDO Stefan Hohm kertovat haastattelussa, miksi DACHSER on osa Open Logistics Foundationia ja kuinka tärkeää digitalisaatio on – yhteisten standardien mukaisesti toteutettuna –yrityksellemme ja koko toimialalle.

Lue DACHSER-lehti täältä

Löydät nämä ja monet muut tarinat tästä numerosta. Poimi lehti mukaan toimipisteeltäsi tai lataa se PDF-tiedostona alla olevan linkin kautta. Toivotamme mukavia lukuhetkiä!

Voit myös selata DACHSER-lehden aikaisempia numeroita täällä.

DACHSER-lehti 03/22 - English PDF (7,06 MB)
DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic