Uutiset

Uusi DACHSER-lehti on ilmestynyt!

"Keskeinen osa prosessia - Ihmiset logistiikassa." Tämä on uusimman DACHSER-lehden aihe.

DACHSER magazine 02/20

Varsinkin kriisiaikoina käy selväksi, mikä rooli toimivilla logistiikkaketjuilla on ja kuinka tärkeitä niitä hoitavat ihmiset ovat riippumatta siitä, työskentelevätkö he terminaaleissa, toimistoissa vai ajavatko rekkaa. Lue tämän lehden kansitarina selvittääksesi, kuinka elämänrytmin alati kiihtyessä Dachser-arvot auttavat tarjoamaan opastusta, luomaan luottamusta ja saattamaan meidät entistä läheisemmiksi. Tämä on ainoa tapa hallita nykyisiä haasteita ja selviytyä kriisistä entistä vahvempana.

Käsittelemme myös tämän maailmanlaajuisen pandemian vaikutuksia artikkelissa “Supply chains under stress”. Siirry sivulle 18 ja lue kuinka me Dachserilla varmistamme asiakkaittemme toimitusketjun maksimaalisen vakauden ja luomme joustavia ratkaisuja lääketieteellisten tarvikkeiden kansainvälisen saatavuuden tukemiseksi.

Kuorma-autojen kuljettajat ovat merkittävien haasteiden edessä työskennellessään päivittäin entistä kovemmissa olosuhteissa toimittamassa tuotteita jälleenmyyjille ja teollisuusasiakkaille. Sivulta 30 alkavassa haastattelussa kalustopäällikkö ja kuljetuspäällikkö kertovat kokemuksistaan nykytilanteesta sekä uudesta ja suuremmasta arvostuksesta kuljettajia kohtaan.

Tämä numero sisältää myös kaikki uusimmat kriisiin liittymättömät uutiset, kuten esimerkiksi sivulta 24 alkavan katsauksen vaihtoehtoisten ajokonseptien kehityksestä.

Nämä ja monet muut tarinat logistiikan maailmasta sekä paljon hyödyllistä informaatiota odottaa sinua uusimmassa DACHSER magazine -julkaisussa.

DACHSER magazine luettavaksesi täältä

Voit ladata lehden englanninkielisen PDF-version alla olevasta linkistä. Toivotamme sinulle nautinnollisia lukuhetkiä DACHSER-lehden parissa.

DACHSER magazine 02/20 - English PDF (7,35 MB)
Kontakti Susanna Sirkka