Takaisin
Uutiset Lehdistötiedotteet

Vuoden ensimmäinen uutiskirjeemme on ilmestynyt

Pysy ajan tasalla DACHSER Finlandin uutisista ja rekisteröidy nyt uutiskirjeen tilaajaksi.

Vuoden ensimmäinen uutiskirjeemme on ilmestynyt

Uusi vuosi on lähtenyt vauhdilla käyntiin, ja päivät käyvät pikkuhiljaa valoisemmiksi siirryttäessä kevättä kohti. Tästä huolimatta ei ole epäilystäkään, ettemmekö eläisi haastavia aikoja. Venäjän hyökkäyssotaan Ukrainassa ei näy loppua, ja Turkin ja Syyrian raja-alueen maanjäristys on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä, jonka hätäaputyötä myös DACHSER on omalta osaltaan tukenut. Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n ahtausalan lakko pysäytti käytännössä satamiemme toiminnan kahdeksi viikoksi, mutta lakossa löytyi sovinto 1. maaliskuuta 2023.

Uudet geopoliittiset asetelmat, ilmastonmuutos ja digitalisaatio luovat haasteita poliittisille päättäjille, taloudelle ja yhteiskunnalle sekä määrittelevät uudelleen logistiikan ja huolinnan roolia. Uskomme nykyisten muutosten vaikuttavan globaaleihin toimitusketjuihin kuudella tavalla, joista voi lukea uutiskirjeestämme.

Haastavat markkinaolosuhteet ja yhä monimutkaisemmat toimitusketjut tarkoittavat, että meidän on oltava mukautuvia ja ratkaisukeskeisiä palveluntarjonnassamme, mutta tämä on myös iso osa ydinosaamistamme. Jotta voimme sopeutua muutoksiin ja varmistaa vakaat toimitusketjut, olemme täysin riippuvaisia ammattitaitoisista ihmisistä. Uutiskirjeessä voi tutustua Vantaan lento- ja merirahdin operatiivisen asiantuntijan, Katariina Hakkaraisen, moninaiseen työnkuvaan ja siihen, millä tavalla verkostomme tukee henkilöstön kehittymistä ja millaisia ominaisuuksia operatiivisen asiantuntijan työltä vaaditaan.

Olemme lisänneet viime vuodesta lähtien innovatiivisia älykkäitä seurantalaitteita 8 500 vaihtokoriin, joita yrityksemme käyttää pitkän matkan tavaran kuljetuksissa Euroopan toimipisteidemme välillä. Keravalla maantiekuljetusten parissa työskentelevän Operations Manager Laila Kuisman mukaan tästä on monenlaista hyötyä sekä työntekijöillemme että asiakkaillemme.

Uutiskirjeemme käsittelee lisäksi Mercedes-Benz Trucksin ja DACHSERin allekirjoittamaa aiesopimusta viidenkymmenen eActros-sähkökuorma-auton tilaamisesta kaukoliikenteeseen, LCL-verkostoratkaisuja Aasiasta Suomeen ja Euroopan unionin uutta tuontivalvontajärjestelmää, joka astui voimaan 1. maaliskuuta 2023.

Tilaa uutiskirjeemme

 

Voit rekisteröityä uutiskirjeemme tilaajaksi tästä.

DACHSER maailmanlaajuisesti
Ota meihin yhteyttä
Kontakti Jonne Kuusisto Communications Consultant Nordic