Työpaikat Mediaroom

Tulevaisuuden logistiikkaa

Innovaatiot ovat avain tehokkaaseen ja kestävään logistiikkaan. Lue lisää tutkimus- ja kehitystyöstämme täältä.

Paremman logistiikan, paremman huomisen puolesta

Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Haluamme mm. edistää logistiikka-alan siirtymistä vähäpäästöisten ja päästöttömien teknologioiden hyödyntämiseen.

Laadukkaat ja turvalliset lentorahtitoimitukset

Lentorahdin käsittelyssä asetamme vuosien kokemuksemme globaalien toimitusketjujen hallinnasta tehokkaaseen käyttöön.

Päivittäiset yhteydet Eurooppaan

Kattava eurooppalainen maantiekuljetusverkostomme tarjoaa päivittäiset yhteydet ja tarkat kuljetusajat koko Eurooppaan.

Globaali verkosto kappaletavarapalveluille

LCL-palveluillamme varmistamme tehokkaat kappaletavarakuljetukset Aasian, Euroopan, Etelä-Afrikan sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikan välillä.

Track & Trace
Lähetyksen tiedot

DACHSER Uutiset

23.03.2023
DACHSERilla uusi kasvuharppaus

Logistiikkayhtiö DACHSER luo miljardi euroa lisää liikevaihtoa ja suunnittelee yli 300 miljoonan euron investointeja. DACHSER raportoi 8,1 miljardin euron (+14,9 prosenttia) liikevaihdon tilikaudelta 2022. Kyseessä on toinen peräkkäinen kaksinumeroisen kasvun vuosi.

15.03.2023
Vuoden ensimmäinen uutiskirjeemme on ilmestynyt

Pysy ajan tasalla DACHSER Finlandin uutisista ja rekisteröidy nyt uutiskirjeen tilaajaksi.

02.03.2023
Ahtausalan lakko on päättynyt

Ahtaajien kaksi viikkoa kestäneeseen lakkoon on löytynyt sovinto 1. maaliskuuta illalla. Työhön palataan mahdollisimman pian ja kuitenkin viimeistään lauantaina 4. maaliskuuta. Lakon vaikutukset jatkuvat vielä osittain.

01.03.2023
Operatiivisen asiantuntijan moninainen työnkuva

Katariina Hakkarainen, DACHSER Finland Air & Sea Logistics (ASL), kertoo millaista on työskennellä operatiivisena asiantuntijana, Idea2Net-yhteyshenkilönä sekä paikallisena IT-koordinaattorina Vantaan toimipisteellämme lento- ja merirahdin yksikössä.

27.02.2023
Esineiden internet tehostaa pitkän matkan kappaletavaralähetysten seurantaa

Vuodesta 2022 lähtien DACHSER on lisännyt innovatiivisia älykkäitä seurantalaitteita 8 500 vaihtokoriin, joita se käyttää pitkän matkan tavarakuljetuksissa Euroopan toimipisteidensä välillä. Tämän ansiosta lähetyksiä voidaan seurata reaaliajassa ja saapumisajat voidaan laskea tarkasti esineiden internetin avulla. Tästä hyötyvät sekä asiakkaat että työntekijät.

23.02.2023
Tukea maanjäristyksen hätäaputyölle

Turkin ja Syyrian raja-alueen maanjäristys on aiheuttanut mittaamatonta kärsimystä. DACHSER tukee hätäapua yhteistyössä lasten avustusjärjestö terre des hommesin kanssa.

15.02.2023
AKT:n lakot alkoivat – merkittäviä vaikutuksia tavarankäsittelyyn ja kuljetuksiin

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT:n lakot ahtausalalla ja kolmella autoliikenteen sopimusalalla ovat alkaneet keskiviikkona 15.2.2023. Työehtosopimusneuvotteluissa ei päästy kaikkia osapuolia tyydyttävään sopuun. Tämän lisäksi AKT on antanut uusia lakkovaroituksia 1. maaliskuuta alkaen.

Suurin osa Suomen viennistä ja tuonnista kulkee satamien kautta, joten lakoilla on merkittäviä vaikutuksia Suomen ulkomaankauppaan, tavarankäsittelyyn ja rahdinkuljetuksiin.

  •  Ahtausalan lakko on alkanut satamissa 15.2. klo 06:00 ja jatkuu toistaiseksi.
  •  Kuorma-autoalan, säiliöautoalan ja öljytuotealan lakko on alkanut 15.2. klo 00:00 ja päättyy 21.2. klo 24:00.
  •  Terminaalitoiminta-alan lakko on alkanut 15.2. klo 06:00 ja päättyy 22.2. klo 06:00.

Merikuljetukset:
Lakot pysäyttävät kaikkien Suomen satamien laivojen lastaukset ja purut sekä terminaalitoiminnot. Kontteja ei saa satamista lakon aikana ulos, eikä sinne sisään. Mikäli kontti on jo saapunut satamaan, mutta ei vielä lastattu laivaan tai noutavan auton päälle, jää kontti lakon ajaksi satamaan. Satamalaitos veloittaa kenttävuokran kuten myös varustamot veloittavat vapaa-ajan ylittävän seisontamaksun normaalisti myös lakon ajalta. Finnlinesin mukaan lakon aikana lastataan ainoastaan yksiköitä, joissa on kuljettaja.

Lakoilla on vaikutuksia toimintoihimme tavarankäsittelyn ja kuljetusten osalta. Palvelemme kuitenkin parhaan kykymme mukaan siinä määrin kuin tässä tilanteessa on mahdollista.

Euroopan maantiekuljetukset:
Lakoista huolimatta pyrimme hoitamaan kappaletavaralähetykset erikoisjärjestelyillä ja vaihtoehtoisilla kuljetusreitityksillä. Osakuormien (LTL) ja täyskuormien (FTL) osalta kuljetusmahdollisuudet arvioidaan tapauskohtaisesti. Lisätietoja tarvittaessa myynnin yhteyshenkilöltänne.

Uudet lakkovaroitukset:
Lisäksi AKT on antanut myös uusia lakkovaroituksia 1. maaliskuuta alkaen.

  •  Kuorma-autoalan, huoltokorjaamoiden ja säiliöautoalan osalta lakko alkaa 1.3. klo 03:00 ja päättyy 8.3. klo 03:00.
  •  Linja-autohenkilökunnan osalta lakko alkaa 1.3. klo 03:00 ja päättyy 10.3. klo 03:00.
  •  Öljytuotealan lakko alkaa 1.3. klo 05:00 ja päättyy 8.3. klo 05:00.
  •  Terminaalitoiminta-alan lakko alkaa 1.3. klo 06:00 ja päättyy 8.3. klo 06:00.

Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti ja tiedotamme asiasta tarpeen mukaan lisää. Voit seurata lähetyksiäsi eLogistics -palvelumme kautta. Yhteyshenkilömme antavat mielellään lisätietoa toimituksista.

10.02.2023
Suomen satamien ylityökielto ja AKT:n lakkovaroitus

Suomen satamissa on alkanut ylityökielto tämän kuun alussa. Lisäksi Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT on antanut ahtausalaa ja kolmea autoliikenteen sopimusalaa koskevat lakkovaroitukset. Lakot alkavat 15. helmikuuta 2023 ellei työehtosopimusneuvotteluissa päästä sitä ennen sopuun.

Lakkovaroitus koskee satamien ahtaustyötä, kuorma-autoalaa, säiliöautoalaa, öljytuotealaa sekä terminaalitoiminta-alaa.

Suurin osa Suomen viennistä ja tuonnista kulkee satamien kautta, joten ylityökiellosta ja mahdollisesta lakosta tulee koitumaan häiriöitä Suomen ulkomaankaupalle ja rahdinkuljetuksille. Maantierahti- ja merirahtiliikenteen aikatauluihin on odotettavissa muutoksia ja vienti- sekä tuontikuljetuksiin mahdollisia viivästyksiä. Mikäli lakot toteutuvat, voidaan maantie- ja merirahtia hoitaa ainoastaan rajallisesti erikoisjärjestelyin ja lisämaksua vastaan.

Toivomme asiakkaidemme huomioivan tästä mahdollisesti koituvat vaikutukset lähetystensä kohdalla. Yhteyshenkilömme antavat mielellään lisätietoa toimituksista ja mahdollisista vaihtoehdoista tilanteen edetessä.

Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti ja tiedotamme asiasta tarpeen mukaan lisää. Voit myös seurata lähetyksiäsi eLogistics -palvelumme kautta.

2
30.01.2023
Muutoksen aika: kuusi väittämää muuttuvista toimitusketjuista

Maailma on muutoksessa: digitalisaatio, ilmastonmuutos ja uudet geopoliittiset asetelmat luovat haasteita poliittisille päättäjille, taloudelle ja yhteiskunnalle ja lisäksi määrittelevät uudelleen logistiikan roolin. DACHSER uskoo nykyisten muutosten vaikuttavan globaaleihin toimitusketjuihin kuudella tavalla.

17.01.2023
Euroopan unionin uusi tuontivalvontajärjestelmä

Euroopan unioni (EU) ottaa käyttöön tuontivalvontajärjestelmän 2 (ICS2) 1. päivänä maaliskuuta 2023. ICS2 korvaa nykyisen ICS1-järjestelmän, joka on ollut käytössä useita vuosia.

DACHSER Mediaroom

Pitkän aikavälin ilmastonsuojelustrategia

Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Pyrimme näyttämään tietä ilmastonsuojelussa  tehokkaan logistiikan ja teknisten innovaatioiden avulla.

Me DACHSERilla haluamme aktiivisesti edistää logistiikka-alan siirtymistä vähäpäästöisten ja päästöttömien teknologioiden hyödyntämiseen. Lue lisää aloitteistamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2021)

33030000
Vuosiliikevaihto (brutto, konsolidoimaton, sis. tuonti- ja liikevaihtoveron)
4
Toimipaikat
73
Työntekijöitä
Lisää

Toimipisteet maailmanlaajuisesti

Toimipisteidemme yhteystiedot

Onko sinulla pyyntö tai kysymys? Täältä löydät maailmanlaajuisten toimipisteidemme yhteystiedot.

Etsi sijainti