Työpaikat Mediaroom
Track & Trace
Lähetyksen tiedot

DACHSER Uutiset

23.05.2022
EU:n tieliikenteen liikkuvuuspaketti: muutokset tänä vuonna ja niiden merkitys

Uudet edellytykset entistä tehokkaammalle ja yhdenmukaisemmalle sekä sosiaalisesti paremmin hyväksyttävälle tieliikennealalle: EU:n tieliikenteen liikkuvuuspaketin 2020/2022 tarkoitus on edistää standardointia huolinta- ja logistiikka-alalla Euroopassa.

3
19.05.2022
Tulevaisuuden ohjelmointi

Saumattomat, maailmanlaajuisesti yhteenliitetyt logistiikkapalvelut perustuvat suorituskykyiseen ja älykkääseen informaatioteknologiaan. DACHSER on informaatiologistiikkansa ansiosta yksi logistiikka-alan teknologian edelläkävijöistä ja edistäjistä. Tässä ovat Nicola Elsner ja Claudia Beck, joilla on kaksi IT-uraa mutta yksi yhteinen tavoite: asiakkaiden prosessien jatkuva parantaminen.

12.05.2022
Kiinan nykytilanteen vaikutus globaaleihin toimitusketjuihin

Pandemiatilanne Shanghaissa ja muissa Kiinan suurimmissa kaupungeissa on yhä haastava. Tämä vaikuttaa edelleen lento-, meri- ja maantiekuljetusten maailmanlaajuisiin toimitusketjuihin.

11.05.2022
Tuomas Leimio osallistuu LOGY Conference 2022 -tapahtuman päättäjäpaneeliin

Logistiikkaseminaari järjestetään Aalto-yliopistolla Helsingissä torstaina 9.6.2022. Paneelikeskustelun aihe on 'Update your business – Navigointi uudessa normaalissa'.

2
04.05.2022
Älykkäiden seurantalaitteiden uusi aikakausi

Lähetysten jäljitys ja kuljetusten hallinta esineiden internetissä: 5G/LPWAN-tekniikkaa ja telematiikkaa käyttävän GPS-seurannan avulla DACHSER Road Logistics asettaa uusia standardeja reaaliaikaiselle seurannalle, saapumisajan ennakoinnille ja pitkän matkan kappaletavaralähetysten visualisoinnille.

25.04.2022
Kiinan COVID-19-rajoitusten vaikutus toimintaamme

Kiinan pandemiatilanne pysyy ennallaan. Tämä tarkoittaa sitä, että lento-, meri-, ja tieliikenteen nykyiset olosuhteet voivat vaikuttaa toimitusketjuusi.

Lentorahti:

  • Zhengzhoun kaupunki on asettanut rajoituksia maantiekuljetuksiin 29.4. asti. Maanteiden sisäänkäyntejä on suljettu, ja tämä todennäköisesti vaikuttaa Zhengzhoun lentokentän (CGO) ja muiden kaupunkien, kuten Shanghain, väliseen kuorma-autoliikenteeseen.
  • Shanghain pandemiatoimenpiteiden vuoksi monet rahtikoneet ohjataan PVG-lentokentältä muille Kiinan lentokentille. Guangzhoun lentokentällä (CAN) ja Shenzhenin lentokentällä (SZX) on tuontirahdin ruuhkia. Jotkin näiden kahden lentokentän terminaaleista ovat ilmoittaneet lyhyen aikavälin tuontivalvontatoimenpiteistä, jotka voivat vaikuttaa lentoyhtiöihin sen mukaan, mitä terminaalia ne käyttävät.
  • Haasteista huolimatta DACHSERin verkoston toimintakyky on parantunut viime viikkoon verrattuna. Tuonti- ja vientikuljetuksia käsitellään tehokkaasti käyttämällä Shanghain ja vaihtoehtoisten lentoasemien välisiä syöttöliikennepalveluja. DACHSERin kapasiteettitilanne on helpottunut Pohjois-Kiinan ja EMEA:n yhdyskäytävien molemmin puolin.

Merirahti:

  • Shanghain, Jiangsun maakunnan ja Zhejiangin maakunnan tilanteessa on yhä havaittavissa ylikuormitusta, alhaista tehokkuutta ja tieliikenteen rajoituksia, mikä edelleen vaikeuttaa merirahtikuljetusten käsittelyä Shanghaista. Shanghain, Ningbon, Suzhoun ja Nanjingin DACHSER-tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä ratkaisujen löytämiseksi aina mahdollisuuksien mukaan.
  • Samaan aikaan Dalianin, Tianjinin ja Qingdaon tilanne on vakaa, eivätkä COVID-19-rajoitukset vaikuta niihin.

Pidämme sinut ajan tasalla mahdollisista muutoksista. DACHSERin paikallinen edustaja vastaa mielellään kaikkiin lähetyksiin ja mahdollisiin vaihtoehtoihin liittyviin kysymyksiin.

19.04.2022
Euroopan laajuinen tutkimus LPWAN-teknologioista

Nopeasta ja turvallisesta tiedonsiirrosta on tulossa yhä tärkeämpää digitalisoidussa logistiikassa. Olemassa oleva tiedonsiirtoinfrastruktuuri on sen perusedellytys. Fraunhofer Institute for Material Flow and Logistics IML:n tutkijat ovat yhdistäneet voimansa DACHSERin ja Euroopan kuormalavaliiton (EPAL) kanssa sen selvittämiseksi, miten luotettavia eri tietoliikenneverkot ovat. He asensivat tarkoitusta varten 50 EPAL-eurolavaan jäljittimet ja lähettivät ne matkaan ympäri Eurooppaa.

12.04.2022
Lohkoketju – katsaus tulevaisuuden teknologioihin

Mikä lohkoketju tarkalleen ottaen on? Miksi se ei ole vielä tehnyt läpimurtoa logistiikka-alalla? Entä miten sen innovatiivista potentiaalia voidaan hyödyntää oikeiden ekosysteemien avulla?

11.04.2022
Häiriöitä Kiinan lentoliikenteessä

Shanghain tämänhetkinen sulkutila on johtamassa uusiin ja vakaviin häiriöihin lentorahdin toimitusketjuissa Kiinaan ja Kiinasta.

05.04.2022
DACHSERin liikevaihto ylsi ensimmäistä kertaa yli 7 miljardiin euroon

DACHSER kasvatti konsolidoitua tulostiliään 26,0 prosentilla 7,1 miljardiin euroon tilivuonna 2021. Logistiikkapalveluiden tarjoaja on viimevuotisten rajoitusten aiheuttamien suunnanmuutosten jälkeen palannut jälleen dynaamiselle kasvu-uralle. Vuoden 2021 positiiviset tulokset ovat seurausta lähetys- ja tonnimäärien orgaanisesta kasvusta, joka oli vastaavasti 6,3 prosenttia ja 7,7 prosenttia konsernitasolla. Kaikkien kuljetusliikkeiden kokeman rahtikapasiteettivajeen aiheuttamat korkeat rahtihinnat sinetöivät liikevaihdon huiman nousun.

DACHSER Mediaroom

Pitkän aikavälin ilmastonsuojelustrategia

Aktiivinen ilmastonsuojelu on osa vastuullisuustyötämme. Pyrimme näyttämään tietä ilmastonsuojelussa  tehokkaan logistiikan ja teknisten innovaatioiden avulla.

Me DACHSERilla haluamme aktiivisesti edistää logistiikka-alan siirtymistä vähäpäästöisten ja päästöttömien teknologioiden hyödyntämiseen. Lue lisää aloitteistamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Lisätietoa

Tietoja yhtiöstä (perustuu vuoteen 2020)

32400000
Vuosiliikevaihto (brutto, konsolidoimaton, sis. tuonti- ja liikevaihtoveron)
5
Toimipaikat
79
Työntekijöitä
Lisää

Toimipisteet maailmanlaajuisesti

Toimipisteidemme yhteystiedot

Onko sinulla pyyntö tai kysymys? Täältä löydät maailmanlaajuisten toimipisteidemme yhteystiedot.

Etsi sijainti